Villas Hector

Villas Hector

Villas Hector

Το Villa Hector βρίσκεται στον ελαιώνα της πόλης της Λευκάδας και αποτελείται από δύο καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, που περιβάλλονται από ολάνθιστη, ηλιόλουστη βεράντα. Οι κατοικίες διαθέτουν κλιματισμό, καθιστικό, δωρεάν Wi-Fi και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο ενώ παρέχονται και δωρεάν ποδήλατα.

Οι μονάδες έχουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή και περιλαμβάνουν ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα. Διαθέτουν επίσης πλυντήριο ρούχων, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD player. Στο ιδιωτικό μπάνιο υπάρχουν ντους και στεγνωτήρας μαλλιών.

Το κέντρο της Λευκάδας με τα εστιατόρια, τα μπαρ και τα σούπερ μάρκετ απέχει 500μ. από το Hector. Η παραλία του Αγίου Ιωάννη και ο γραφικός Άγιος Νικήτας βρίσκονται σε απόσταση 1χλμ. και 13χλμ. αντίστοιχα. Το κρατικό αεροδρόμιο Ακτίου είναι προσβάσιμο σε 20 χιλιόμετρα. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Παροχές

Εξοπλισμένη Κουζίνα Κήπος
Μαγειρικά Σκεύη Ηλιόλουστη βεράντα
Πλυντήριο ρούχων Δορυφορική Τηλεόραση – DVD player
Στεγνωτήρας μαλλιών Wi-Fi (δωρεάν)
Κλιματισμός Ποδήλατα (δωρεάν)
Φούρνος Μικροκυμάτων Χώρος Στάθμευσης (δωρεάν)

Φόρμα Κρατήσεων

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Ημ. Άφιξης (απαραίτητο)

    Ημ. Αναχώρησης (απαραίτητο)

    Άτομα (απαραίτητο)

    1234

    Σχόλια

    Πολιτική Κρατήσεων

    Άφιξη – Αναχώρηση:

    • Η ώρα άφιξης (Check in) ορίζεται στις 14:00 και μετά.

    • Η παράδοση του διαμερίσματος (Check out) πρέπει να γίνει το αργότερο έως τις 12:00 το μεσημέρι.

    • Αν επιθυμείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας στο διαμέρισμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με την υποδοχή του “Villa Hector”.

    • Η επιμήκυνση της διαμονής σας στο διαμέρισμα έως τις 18:00 το απόγευμα θα χρεωθεί με το 50% του ποσού της διανυκτέρευσης.

    • H παράδοση του διαμερίσματος (Check out) μετά τις 18:00 το απόγευμα θα χρεωθεί ως μια διανυκτέρευση.

    Πολιτική Ακύρωσης – Τροποποίησης:

    • Για ακυρώσεις που θα γίνουν σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 21 ημερών πριν την άφιξη, επιστρέφεται ολόκληρη η προκαταβολή κράτησης.

    • Για ακυρώσεις που θα γίνουν μέσα στο χρονικό διάστημα των 21 ημερών πριν την άφιξη θα παρακρατείται ολόκληρη η προκαταβολή κράτησης.

    • Για μη εμφάνιση θα πρέπει να καταβληθεί το συνολικό ποσό της κράτησης.

    • Για πρόωρη αναχώρηση θα πρέπει να καταβληθεί αποζημίωση ίση με το 50% του ποσού που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα της συμφωνηθείσας περιόδου διαμονής.

    • Για ενδεχόμενη καθυστέρηση στην άφιξη, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα η υποδοχή στo τηλέφωνo: 6979285671.